Çocuklarla Londra, Müzeler ve Harry Potter Turu Tur Programı

Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz, umutlarımız, yarınlarımız…

Dünyadaki en kıymetli varlıklarımızın acente güvencesiyle dünyayı daha yakından tanımasına ne dersiniz? Üstelik çocuklarımız bu güzel gezi sırasında yalnız kalmayacak, sizlerle birlikte seyahat edecekler.

Sizleri dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan İngiltere’nin başkenti Londra’yı çocuklarınızla birlikte keşfetmeye davet ediyoruz. Hem sizlerin keyif alacağı hem de çocuklarınızın eğleneceği bir tatil sizleri bekliyor.

Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Londra

Hem eğlenceli hem de macera dolu bir Londra gezisine hazır mısınız? O halde seyahatimiz başlasın! Seyahatimizin ilk gününde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali önünde saat 04:10'da buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK1981 tarifeli seferi ile saat 07:10'da Londra Gatwick Havalimanı’na hareket ediyoruz. Londra saatiyle 09:15'de şehre varıyoruz. Bizleri havalimanında bekleyen özel araçlara binerek şehir turu için hareket ediyoruz.

Londra panoramik şehir turunda; Knightsbridge, Hyde Park, Natural History Museum (Doğa Tarihi Müzesi), Thames Nehri, Buckingham Sarayı, Westminster Parlamento Binası, Big Ben, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, National Galery (Ulusal Galeri) ve Picadilly Circus görülecek yerler arasında yer alıyor.

Haydi Planet HollyWood’a

Panoramik Londra şehir turu esnasında misafirlerimizi çok güzel bir sürpriz bekliyor. Sahipleri arasında Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzeneger gibi dünyaca ünlü film yıldızlarının bulunduğu Planet Hollywood‘a gidiyoruz. Burada sadece lezzetli yiyeceklerin tadına bakmakla kalmayıp, aynı zamanda üst katta Michael Jackson’ın filminde kullandığı eldivenleri ve Bruce Willis’in giydiği kıyafetleri görme imkanı buluyoruz. Eğlenceli saatlerin ardından otele hareket edip, odalarımıza yerleşiyoruz. Geceleme otelinizde.



2 Gün: Londra - Platform 9 3/4 – Harry Potter Warner Bros Stüdyo Turu

Harry Potter Warner Bros stüdyolarını ziyaret ediyoruz.

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte, ünlü İngiliz yazar J.K.Rowling’in fantastik roman serisinden sinemaya uyarlanan Harry Potter filmini keşfe çıkıyoruz. İlk durağımız için filmin en ünlü setlerinden biri olan King Cross tren istasyonuna hareket ediyoruz. Filmde Harry Potter dünyasına giriş kapısının olduğu Platform 9 ¾ peronunda fotoğraf çektiriyoruz. Sonrasında Harry Potter filmlerinin çekildiği Watford’da bulunan Harry Potter Warner Bros Stüdyoları’na hareket ediyoruz. Great Hall (Büyük Salon) kapısının açılması ile sihirli bir dünyaya adım atıyoruz. Hogwart Express’ini, yatakhaneleri, zindan dersliğini görüp, Harry Potter efsanesini hep birlikte yaşıyoruz. Tur sonrası otele geri dönüyoruz. Geceleme otelinizde.



3 Gün: Londra - Natural History Museum – Lego Store – V&A Museum Of Childhood

Gezimizin üçüncü gününe hazır mısınız? Öncelikle otelimizde alınacak sabah kahvaltısının ardından Natural History Museum (Doğa Tarihi Müzesi) gezisi için hareket ediyoruz. Müzede bizleri basılı gazete, dergi ve televizyonlarda sık sık gördüğümüz otobur bir dinazor türü olan Diplodocus karşılıyor. Müzede botanik (bitki bilimi), etnoloji (böcek bilimi), mineraloji (maden bilimi), paleontoloji (taş yada fosil bilimi) ve zooloji (hayvan bilim) olarak bulunan bölümleri, Earth Galleries (Dünya Galerileri) Life Galleries (Yaşam Galerileri) gezerek gerçek boyuttaki mavi balina maketini, ses ve hareket özelliğine sahip dinazor maketlerini görüyoruz. Human Biology Hall’da (İnsan Biyoloji Salonu) insanın anne karnından itibaren geçirdiği süreci ve evren ile dünyanın oluşum evrelerini görme imkanı yakalıyoruz. Ayrıca önemli bilim adamlarından biri olan Charles Darwin için bir bölüm de müzede bulunuyor.

Lego Store’a gidelim mi?

Bilim maceramızdan sonra biraz eğlenmeye ne dersiniz? O halde sadece çocukların değil, büyüklerin de ilgisini çok çeken Lego Store’a hareket ediyoruz.

Hemen ardından ise V&A Museum Of Childhood’a (Victoria & Albert Çocukluk Çağı Müzesi) doğru yola çıkıyoruz. Çocukların yanı sıra aynı zamanda büyükler için de çok zevkli olan bu müzede, porselen bebekleri, kurşun askerleri, kuklaları, karton oyunları ve kostümleri görme imkanı buluyoruz. Çocuklarımız müzede karton oyunlar gibi farklı aktiviteleri deneyimleyebilirler. Yorucu bir günün ardından otele hareket ediyoruz. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Londra - İstanbul

Evet bir gezimizin daha sonuna geldik. Sabah kahvaltısının ardından en geç saat 10:00`a kadar odalarımızı boşaltıyoruz ve Londra’daki son günümüzde kendimize serbest zaman bırakıyoruz. Rehberimizin belirteceği saatte Gatwick Havalimanı'na doğru hareket ediyoruz. Havalimanında bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK1998 tarifeli seferi ile saat 17:00'de İstanbul'a hareket ediyoruz. İstanbul saatine saate göre 22:50`de Atatürk Havalimanı’na geliyoruz. Bir sonraki gezimizde görüşmek üzere…



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    ULAŞIM DETAYLARI

    Atlas Global Havayolları ile;

    KK2173 İstanbul - Paris 11:50-13:40
    KK2174 Paris - İstanbul 15:25-21:00

    ÖNEMLİ DETAYLAR

    • İptal tarihine bakılmaksızın, yapılan iptallerde Harry Potter Studio bilet bedeli kadar cezai işlem uygulanarak iade yapılmayacaktır.
    • Turumuz 06-13 yaş arası çocukları ile seyahat edecek ailelere tavsiye edilip, sadece yetişkin katılımı da kabul edilecektir.
      İngiltere'deki otel odaları Türkiye'de bulunan otel odaları standartlarına göre daha küçüktür.
      İngiltere'de elektrik prizleri farklıdır.
    • Ekstra turlar minimum 20 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 20 Kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir. Yeterli katılımcı olmadığı takdirde oluşabilecek fiyat farkları sayılar elde edildikten sonra, tur öncesi rehberimiz tarafından bilgilendirilir.
    • Rehberimiz, turlarımızın içeriğine bağlı kalarak, katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre şehir turu ve/veya ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum uçuş saatlerinde oluşabilecek değişiklikler karşısında da geçerlidir.
    • Panoramik şehir turları müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup, şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
    • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3. yatak ek yatak veya sofa bed olup, standart yataklardan daha küçüktür.
    • Triple odalar (3 kişilik) müsaitliğe bağlı olarak verilmektedir. Müsaitlik olduğu takdirde 3 kişilik oda rezervasyonu yapılır. Triple odalar ek yatak sebebi ile daha küçüktür.
    • Çocuk indirimi 2 yetişkin ile aynı odada konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
    • Otellerde genellikle check-in saati 14:00 (bazı ülkelerde 15:00’dır), check-out saati 10:00’dur. (bazı ülkelerde 09:00’dur)
    • Programlarımız için otellerden grup rezervasyonları yapılmaktadır. Grup kahvaltılarının içeriği münferit kahvaltıların içeriğinden farklı olabilir.  Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak olan kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısı değildir. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı olarak ayrı salonda verilmektedir.  Continental kahvaltı temel olarak çay ya da kahve, marmelat ve kruvasandan oluşup, ülkeye göre değişiklikler göstermektedir.
    • Uçaksız olarak tura dahil olan misafirlerimizin, grup ile aynı uçuşları kullanmadıkları takdirde havalimanı-otel-havalimanı transferlerini kullanamayacakları gibi şehir turuna katılamama durumu da söz konusu olabilir. Farklı uçuş kullandıkları takdirde grubun oteline ulaşımları kendi sorumluluklarındadır. Bu durum önceden acenteye bildirilmelidir.
    • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 Kg.’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek ülkede iç hat uçuşları bulunuyorsa, bu iç hat uçuşlarda valiz ağırlığı 15 Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık / fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, acentenin sorumluluğunda değildir.
      Kayıt esnasında pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin ceza bedeli misafirlere yansıtılır.
    • Acente, misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya red vermesi acentenin sorumluluğunda değildir.
      Programlarımızdaki vize durumları Türkiye Cumhuriyeti pasaportları bazında verilmektedir. Başka ülke pasaportuna sahip misafirlerimiz vize durumlarını bağlı bulundukları ülkelerin konsolosluklardan kontrol edebilir.
    • Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.
    • Cep telefonlarınızı yurtdışında kullanabilmek için Türkiye’den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını gsm operatörünüzden kontrol etmeniz tavsiye edilir.
    • Fuar, kongre, konser gibi özel ve yoğun zamanlarda merkeze uzak oteller kullanılabilir.
    • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
    • Promosyon ibaresi bulunan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen hizmetin içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz. Lütfen satın aldığınız turun satış sözleşmesini dikkatle okuyunuz.
    • Uçak biletlerini milleri ile upgrade etmek isteyen misafirlerimiz, biletleri kesildikten sonra havayolunun(üyeliğinizin bulunduğu havayolunu kontrol ediniz) müsaitliğine bağlı olarak upgrade işlemlerini gerçekleştirebilir. Programın grup biletlerinin upgrade edilebilir sınıftan olup olmadığını kontrol ediniz. Programlarımızdaki her uçuş için mil garantisi verilmez.
    • Programlarda belirtilen uçuş saatleri havayolları tarafından bildirilen saatlerdir. Özel seferlerle düzenlenen turlarımızda uçak saatleri 48 saat öncesine kadar değişiklik gösterebilir. Acente, havayolu ile misafir arasında aracı konumundadır. Havayolundan kaynaklı gecikme, iptal, havaalanı ve havayolu değişikliği, kapasite üzerinde satış yapılması, hizmet aksamaları vb. gibi durumlardan acente hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
      Programlarda verilen yol mesafeleri harita bazlıdır. Trafik, hava şartları, gidilen ülkenin coğrafi konumu, yol çalışmaları ve şartları gibi durumlarda yolculuk süreleri uzayabilir.
    • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ekstra ücrete tabi olabilir.

    İptal Şartları
    https://tatilsa.com.tr/tur-256-cocuklarla-londra-muzeler-ve-harry-potter-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 11:07 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.